img 0149b

Vergaderen

Met ruimte voor meer dan 50 bedrijven is Bond Park een ontmoetingsplek bij uitstek. Bond Park brengt ondernemers bij elkaar met zowel moderne ruimtes voor vergaderingen en grote bijeenkomsten, als sfeervolle ruimtes voor informele ontmoetingen. Vergaderen buiten de deur? U huurt ook eenvoudig vergaderzalen bij een van de andere Bond Concepts locaties.

Altijd verbonden

Gratis wifi

Faciliteiten

Beamer, tv-scherm, flipover

Altijd lekker

Eten in het restaurant

Heerlijke koffie

Vers voor u gezet

Even ontspannen

In onze Social Space

In een inspirerende omgeving vergaderen

Bij Bond Park zijn vergaderruimtes aanwezig naar ieders wens. U kunt terecht in één van onze 9 vergaderzalen of conferentieruimtes, waar ruimte is voor 4 tot 120 personen. In een inspirerende omgeving zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.

Spreekruimtes

Bespreking, sollicitatie of vergadering? Bond Park heeft spreekruimtes van 1 tot 10 personen, te huur vanaf 1 uur. Geniet tijdens uw bespreking van heerlijke koffie, parkeren op eigen terrein en een verzorgde lunch door Bond Lunchcafe.

Presentatie

Overtuigende presentatie geven? Ook dit behoort tot de mogelijkheden van Bond Park. Bond Lunchcafe verzorgd graag uw borrel aansluitend op de presentatie. Zo kunt u met uw gasten onder het genot van een hapje en drankje nabespreken.

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs