Over Bond Concepts

Work, meet & connect

Als je een kantoorruimte gaat huren zijn er veel opties. Waar kijk je dan naar? En wat is doorslaggevend? Voor Bond Concepts is het simpel: de échte meerwaarde zit in het maken van connectie. De naam zegt het al: Bond Concepts staat voor ‘to Bond’. Of je nu een eenmanszaak of een internationaal bedrijf hebt: huur je bij Bond, dan hoor je bij Bond.

Locaties om trots op te zijn

Bond Concepts biedt een unieke totaalbeleving. Of het nu gaat om de ontvangst, uitstraling, inrichting of faciliteiten. In alles wat wij doen is de Bond-beleving terug te vinden. In dit verhaal leggen we uit hoe we dit doen.

Het begint bij een flinke dosis lef om ons eigen plan te trekken. Wij zien de potentie in nieuwe panden en laten ons niet tegenhouden door een risicovolle markt. Wij zien de mogelijkheden en niet de beperkingen. Hierdoor gaan wij altijd vooruit en transformeren we panden tot iets moois en indrukwekkends. Locaties waar het fijn is om te zijn, waar wij én onze klanten elke dag trots op kunnen zijn!

Unieke Bond-sfeer

Op welke Bond-locatie je ook komt, overal heerst dezelfde unieke Bond-sfeer. Een corporate uitstraling, maar een allesbehalve ‘steriele’ werkomgeving. De panden bevatten veel speelse elementen in de inrichting, zoals een enorme designlamp in de vorm van een paard. Medewerkers van Bond hechten veel waarde aan persoonlijk contact, wat zich uit in een prettige en vertrouwde omgang met huurders. En dankzij onze vriendelijke en professionele ontvangst komt elk bedrijf dat zich vestigt op een Bond-locatie goed voor de dag bij haar bezoekers.    

Niemand ongezien

Wij geloven dat verbondenheid alleen kan ontstaan in een ontspannen en fijne werkomgeving. Bij Bond Concepts is niemand ongezien. Hoe groot of klein je bedrijf ook is: we vinden het fijn dat je er bent! Wij kennen dan ook bijna iedereen bij naam door het persoonlijke contact.

Totaalbeleving

Bond Concepts biedt niet alleen vergaderzalen en kantoren: er is veel meer mogelijk bij ons. Denk aan een goed restaurant, ruime parkeermogelijkheden, fitnesszalen, een bemande receptie en netwerkevenementen. Wij bieden onze huurders een totaalbeleving! Faciliteiten en services die je als ondernemer ontzorgen. Deze ontspannen basis geeft alle ruimte om nieuwe contacten te leggen en sterke samenwerkingen te laten ontstaan!

Bond Health

Fit aan het werk; het kan bij Bond Concepts! Onze locatie Bond Park is voorzien van een eigen fitness ruimte waarin je kunt werken aan je gezondheid. Of juist even lekker ontspannen en je hoofd leegmaken. Onze trainers staan voor je klaar om je te helpen met effectieve en leuke oefeningen. Bond Health is niet alleen beschikbaar voor de huurders in Bond Park, maar al onze huurders zijn hier welkom! Vraag ons gerust naar meer informatie, we helpen je graag. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.