Over Bond Concepts

Work, meet & connect

Als u een kantoorruimte gaat huren zijn er veel opties. Waar kijkt u dan naar? En wat is doorslaggevend? Voor Bond Concepts is het simpel: de échte meerwaarde zit in het maken van connectie. De naam zegt het al: Bond Concepts staat voor ‘to Bond’. Of u nu een eenmanszaak of een internationaal bedrijf heeft: huurt u bij Bond, dan hoort u bij Bond.

Bond Concepts - Bond Park Vergaderruimte

Locaties om trots op te zijn

Bond Concepts biedt een unieke totaalbeleving. Of het nu gaat om de ontvangst, uitstraling, inrichting of faciliteiten. In alles wat wij doen is de Bond-beleving terug te vinden. In dit verhaal leggen we uit hoe we dit doen.

Het begint bij een flinke dosis lef om ons eigen plan te trekken. Wij zien de potentie in nieuwe panden en laten ons niet tegenhouden door een risicovolle markt. Wij zien de mogelijkheden en niet de beperkingen. Hierdoor gaan wij altijd vooruit en transformeren we panden tot iets moois en indrukwekkends. Locaties waar het fijn is om te zijn, waar wij én onze klanten elke dag trots op kunnen zijn!

Een doordacht concept

Bond Concepts is een concept dat is voortgekomen uit de jarenlange ervaring van oprichter en bedenker Alexander Oet. In 2014 heeft hij met de aankoop van het gebouw dat nu “Bond Park” heet in Breda een eerste stap gezet richting Bond Concepts, maar zijn ervaring in het vastgoed gaat al veel verder terug. Alexander heeft inmiddels al zo’n 30 jaar ervaring met het aan- en verkopen, verbouwen, revitaliseren en exploiteren van vastgoed in België, Zwitserland en Nederland.

In de jaren is hem bekend geworden dat vastgoed meer is dan alleen losse stenen. Er moet verbinding gemaakt worden. Verbinding tussen de elementen in het gebouw, verbinding tussen de organisaties die huren en de gebouwen zelf, maar vooral verbinding tussen mensen onderling. Daarom worden de gebouwen van Bond Concepts voorzien van de juiste faciliteiten en dienstverlenging die er voor zorgen dat iedereen zich thuis voelt in de gebouwen van Bond Concepts.  Of het nu gaat om aankleding, esthetiek, betrokken medewerkers of evenementen die worden georganiseerd voor de huurders. Alles wordt eraan gedaan om de huurders, bezoekers en andere gasten welkom te laten voelen in de gebouwen van Bond. Dit alles valt onder het goed doordachte concept van Alexander Oet, Bond Concepts!

Unieke Bond-sfeer

Op welke Bond-locatie u ook komt, overal heerst dezelfde unieke Bond-sfeer. Een corporate uitstraling, maar een allesbehalve ‘steriele’ werkomgeving. De panden bevatten veel speelse elementen in de inrichting, wat voelt als thuiskomen. Medewerkers van Bond hechten veel waarde aan persoonlijk contact, wat zich uit in een prettige en vertrouwde omgang met huurders. En dankzij onze vriendelijke en professionele ontvangst komt elk bedrijf dat zich vestigt op een Bond-locatie goed voor de dag bij haar bezoekers.    

Niemand ongezien

Wij geloven dat verbondenheid alleen kan ontstaan in een ontspannen en fijne werkomgeving. Bij Bond Concepts is niemand ongezien. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is: we vinden het fijn dat u er bent!

Totaalbeleving

Bond Concepts biedt niet alleen vergaderzalen en kantoren: er is veel meer mogelijk bij ons. Denk aan een goed restaurant, ruime parkeermogelijkheden, fitnesszalen, een bemande receptie en netwerkevenementen. Wij bieden onze huurders een totaalbeleving. Faciliteiten en services die u als ondernemer ontzorgen. Deze ontspannen basis geeft alle ruimte om nieuwe contacten te leggen en sterke samenwerkingen te laten ontstaan.

Bond Health

Fit aan het werk; het kan bij Bond Concepts. Onze locatie Bond Park is voorzien van een eigen fitness ruimte waarin u kunt werken aan je gezondheid. Of juist even lekker ontspannen en uw hoofd leegmaken. Onze trainers staan voor u klaar om u te helpen met effectieve en leuke oefeningen. Bond Health is beschikbaar voor al onze huurders. Vraag ons gerust naar meer informatie, we helpen u graag. 

Tijdlijn Bond Concepts

.

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.