Bond Park
Work, meet & connect

Van vergaderruimtes tot volledig ingericht kantoor, of heerlijk lunchen in het aanwezige restaurant. Bij Bond Park is het allemaal mogelijk!

Bond Park Bond Lunchcafe

Inspirerende omgeving

Bond Park is een uniek concept voor werken en verblijven op maat in een inspirerende omgeving. Van flexplek tot volledig ingericht kantoor, van het huren van vergaderruimtes tot lunchen in het aanwezige restaurant.

Bond Park is strategisch gelegen in de Benelux op nog geen 2 minuten rijden van de A16/E19. U parkeert uw auto op onze royale parkeerplaats op eigen terrein met ruim 600 parkeerplaatsen. Ervaar vervolgens binnen de Bond-sfeer en laat u verrassen door het imposante gebouw waarin verschillende bedrijven, flexplekken en vergaderzalen te vinden zijn.

Wat heeft Bond park te bieden?

Snel op de weg

Op 2 min van de A16/E19

Bond Park ligt op slechts twee minuten afstand van de uitvalswegen A16/E19. Dit maakt de locatie, gunstig gelegen in de Benelux, uitstekend om klanten te ontvangen.

Altijd parkeren

600 parkeerplaatsen

Nadat u uw auto heeft geparkeerd op ons ruime parkeerterrein komt u via de tuin van Bond Park aan bij de algemene receptie.

Prettige ontvangst

Receptie in de hal

Een gastvrij en vriendelijke ontvangst vinden wij bij Bond Concepts erg belangrijk. Daarom wordt u bij aankomst van harte welkom geheten bij de receptie in de ruime ontvangsthal van het gebouw. 

Altijd lekker

Eten in het restaurant

Tijdens een drukke werkdag kunt u altijd even tot rust komen in ons ruime restaurant. Daar is het mogelijk om tijdens uw dag te genieten van een heerlijke lunch samen met uw collega's. De ruimtelijke en fraaie inrichting zorgt voor een relaxte sfeer en inspiratie voor de rest van de dag.

Altijd verbonden

Gratis Wifi

Sta altijd in verbinding met collega's en relaties. In het hele pand van Bond Park kunt u gebruik maken van gratis wifi. Liever behoefte aan een eigen internetverbinding? Een privéverbinding voor alleen uw bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer foto's

+12
Foto's

Laatste nieuws

Bond Towers ontvangt energielabel A++

05 juni 2024 Lees verder

ZIE Experience Center kondigt trotse samenwerking aan met Bond Eindhoven

28 mei 2024 Lees verder

Neem een kijkje bij Bond Den Bosch

02 mei 2024 Lees verder
Bekijk al het nieuws

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs