Bond Park

Bond Park is een uniek concept voor werken en verblijven op maat, in een inspirerende omgeving. Van flexplek tot volledig ingericht kantoor, van vergaderruimtes huren tot lunchen in het aanwezige restaurant. Bij Bond Park is het allemaal mogelijk!

Bond Park | Bond Concepts

in een inspirerende omgeving werken en verblijven op maat

Bond Park is strategisch gelegen in de Benelux op nog geen 2 minuten rijden van de A16/E19. Bij aankomst betreed je onze royale parkeerplaats met ruim 600 parkeerplaatsen op eigen terrein. Na een vriendelijk ontvangst bij onze receptie stapt u het overweldigende gebouw binnen waar verschillende bedrijven, flexplekken en vergaderzalen te vinden zijn. Tijdens een lange werkdag is er de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreide lunch in ons restaurant. Ook verzorgen wij graag koffie, thee en een eventuele lunch tijdens een vergadering.

Kortom; wilt u werken in een efficiënte, maar ontspannen omgeving in een pand vol enthousiaste bedrijven? Dan bent u bij Bond Park aan het juiste adres!

wat heeft bond park te bieden?

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Altijd verbonden

Gratis Wifi

Sta altijd in verbinding met cliënten en collega's. In het hele pand van Bond Park kunt u gebruik maken van gratis Wifi. Liever behoefte aan een eigen internetverbinding? Uiteraard kan dat ook! Een privéverbinding voor alleen uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Snel op weg

Op 2 min van de A16

Bond Park ligt op slechts twee minuten afstand van de uitvalswegen A16/E19. Dit maakt de locatie, gunstig gelegen in de Benelux, uitstekend om klanten te ontvangen.

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Altijd parkeren

600 parkeerplaatsen

Met ruim 600 parkeerplaatsen is er altijd een plekje vrij voor u of uw zakenrelatie(s) op het terrein van Bond Park. Tevens zijn er tien extra parkeerplaatsen met elektrische laadpaal, waardoor uw voertuig opgeladen kan worden.

Meer over Bond Park

Bond Park biedt plaats voor zowel nationale als internationale corporates, zzp’ers en middel grote bedrijven. Vanuit onze grote, centrale hal kunt u onze diverse kantoorruimtes van 15m2 tot 5.000m2, en meerdere vergaderzalen betreden. Maar ook naar de sfeervolle lobby met eigen Bond Cafe (CoffeeCorner) en het Bond Restaurant met terras!

Een wandeling tussen de middag voert u door de rustgevende groene omgeving dichtbij het bos, waar u ook andere restaurants en een hotel tegenkomt. Bij terugkomst kunt u zich inspannen en ontspannen bij Bond Health fitness of in de Social Space. Net als alle andere vestigingen van Bond Concepts heeft ook Bond Park een eigen vastgoedbeheerder; First Crown Beheer. Met een eigen technische dienst zorgen zij ervoor dat alles goed werkt en blijft werken.

Bond Concepts: Work, meet & Connect

Het iconische pand dat nu Bond Park heet, verrees in 1986 en is sinds een paar jaar de hoofdlocatie van Bond Concepts. Vandaag de dag stapt u binnen in een geheel gerenoveerd kantorenpark, met alle faciliteiten die werken, ontmoeten en verbinden vergemakkelijken! 

Wilt u meer lezen over Bond Concepts en onze visie? Bekijk dan ons verhaal of de andere locaties!

Terug naar de homepagina

meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.