Bond Den Bosch
Work, meet, connect 

Bond Concepts heeft een nieuwe vestiging, namelijk 'Bond Den Bosch'. Het pand is gevestigd aan het Pettelaarpark in Den Bosch en was hiervoor in handen van De Volksbank. 

Meer informatie over Bond Den Bosch is binnenkort te zien op deze website! Klik hier voor een kleine sfeerimpressie 

Bond Den Bosch
Bond Den Bosch

INSPIRERENDE OMGEVING

Bond Den Bosch is de zesde vestiging van Bond Concepts, na de vier vestigingen in Breda en één in Eindhoven. Het pand in Den Bosch is strategisch gelegen aan de A2. Bovendien heeft Den Bosch sowieso een gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en Utrecht. Het pand gaat uit drie delen bestaan: de toren, een laag middenstuk en een gedeelte van vijf verdiepingen.

Meer informatie over Bond Den Bosch vindt u in dit nieuwsbericht.

Bond Den Bosch

Snel op weg

Op 2 min van A2

Bond Den Bosch ligt op slechts een paar minuten afstand van de uitvalswegen A2, A59 en A65. Deze centrale ligging aan de rand van Den Bosch maakt het de perfecte locatie voor uw kantoorruimte.

Altijd parkeren

Ruim 300 parkeerplaatsen

U kunt uw auto parkeren in onze ruime overdekte parkeergarage of op de daarvoor bestemde laadplekken. Voor uw bezoekers is er voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Prettige ontvangst

Receptie in de hal

Een goed en vriendelijk ontvangst is natuurlijk belangrijk. Daarom wordt u bij deze locatie uiteraard van harte welkom geheten bij de receptie van het gebouw.

Altijd lekker

Eten in het restaurant

Het prachtige vernieuwde atrium is een geweldige plaats om met collega's bij elkaar te komen om iets te eten of een lekker kopje koffie te drinken. De ruimtelijke en fraaie inrichting zorgt voor een relaxte sfeer en inspiratie voor de rest van de dag.

Altijd verbonden

Gratis Wifi

Sta altijd in verbinding met cliënten en collega's. In het hele pand van Bond Den Bosch kunt u gebruik maken van gratis wifi. Liever behoefte aan een eigen internetverbinding? Uiteraard kan dat ook! Een privéverbinding voor alleen uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Laatste nieuws

Sneak Peak: Bond Events

15 juli 2022 Lees verder

Verbouwing Bond Den Bosch

30 juni 2022 Lees verder

Vernieuwde entree Bond Eindhoven

24 mei 2022 Lees verder