2022BONDDENBOSCHkantoorvolksbank[07]

Kantoren

Bij Bond Den Bosch bieden we verschillende ruimtes aan om te voldoen aan de wensen van ieder die zoekt naar een specifieke kantoorruimte. Locaties waar het fijn is om te zijn en wij én onze klanten elke dag trots op kunnen zijn.

Snel op weg

Op 2 min van A2

Prettige ontvangst

Receptie in de hal

Altijd parkeren

Ruim 300 parkeerplaatsen

Altijd lekker

Eten in het restaurant

Altijd verbonden

Gratis Wifi

in een inspirerende omgeving werken en verblijven op maat

Het gebouw van 12 verdiepingen steekt boven kantorenpark Pettelaarpark in 's-Hertogenbosch uit. Het gebouw heeft na veel vernieuwingen alles waar het Bond-concept voor staat: werken, ontmoeten en verbinden makkelijk maken. U zit binnen twee minuten met de auto op de A2 (Amsterdam-Maastricht), met de bus staat u al in een kwartier op Centraal Station 's-Hertogenbosch. Net zoals alle andere vestigingen van Bond Concepts heeft ook Bond Den Bosch een eigen vastgoedbeheerder; First Crown Beheer. Met een eigen technische dienst zorgen zij ervoor dat alles op technisch en facilitair niveau tot in detail wordt verzorgd.

Bij Bond Den Bosch werkt u vanuit een inspirerende werkomgeving die alles heeft om goed te kunnen presteren. Elke etage beschikt over een patchruimte en pantry. Op de begane grond kunt u gebruikmaken van de hoogwaardige spreek- en vergaderruimtes.

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs