Bond Towers
Work, meet & connect

Van vergaderruimte tot volledig ingericht kantoor, of heerlijk lunchen in het aanwezige restaurant. Bij Bond Towers is het allemaal mogelijk!

Bond Towers restaurant

Inspirerende omgeving

Bond Towers is een uniek concept voor werken en verblijven op maat in een inspirerende omgeving. Van flexplek tot volledig ingericht kantoor, van het huren van vergaderruimtes tot lunchen in het aanwezige restaurant.

Bond Towers is strategisch gelegen in de Benelux op enkele minuten rijden van de A27. Ook met de bus bent u vanaf het Centraal Station in 10 minuten bij Bond Towers, en er rijden meer dan 10 bussen per uur. In het opvallende atrium dat twee van de drie torens met elkaar verbindt, staat ons vriendelijke ontvangstteam voor u klaar. Ook ontmoet u hier relaties en kunt u hier heerlijk lunchen. Een architectonisch hoogstandje waarbij het draait om verbinding!

Wat heeft Bond Towers te bieden?

Snel op de weg

Op 5 min van de A27

Bond Towers is strategisch gelegen in de Benelux, op enkele minuten rijden van de A27. Ook met de bus bent u vanaf Breda Centraal station in 10 minuten bij Bond Towers en er rijden meer dan 10 bussen per uur.

Altijd parkeren

Ruim 300 parkeerplaatsen

Met ruim 300 parkeerplaatsen is er altijd een plekje vrij voor u of uw zakenrelatie(s) op het terrein van Bond Towers. Tevens zijn er extra parkeerplaatsen met elektrische laadpaal, waardoor uw voertuig opgeladen kan worden.

Prettige ontvangst

Receptie in de hal

Een gastvrij en vriendelijke ontvangst is natuurlijk belangrijk. Daarom wordt u bij deze locatie uiteraard van harte welkom geheten bij een van de twee recepties van het gebouw.

Altijd lekker

Eten in het restaurant

Het prachtige glazen atrium is een geweldige plaats om met collega's bij elkaar te komen om iets te eten of een lekker kopje koffie te drinken. Het atrium is daarnaast ook geschikt voor personeelsgelegenheden, zoals een kerstborrel of andere bijeenkomsten.

Altijd verbonden

Gratis Wifi

Sta altijd in verbinding met cliënten en collega's. In het hele pand van Bond Towers kunt u gebruik maken van gratis wifi. Liever behoefte aan een eigen internetverbinding? Uiteraard kan dat ook! Een privéverbinding voor alleen uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Meer foto's

+11
Foto's

Laatste nieuws

Bond Towers ontvangt energielabel A++

05 juni 2024 Lees verder

ZIE Experience Center kondigt trotse samenwerking aan met Bond Eindhoven

28 mei 2024 Lees verder

Neem een kijkje bij Bond Den Bosch

02 mei 2024 Lees verder
Bekijk al het nieuws

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs