Bond Towers

Bond Towers

De Bond Towers zijn een uniek concept: drie moderne kantoorgebouwen in Breda, op de hoek van de Claudius Prinsenlaan en de zuidelijke rondweg. Een uniek concept voor werken en verblijven, op maat in een inspirerende omgeving.

Bond Towers Atrium

In een inspirerende omgeving werken en verblijven op maat

Sinds 2018 behoren de drie kantoortorens aan de A27-zijde van Breda tot Bond Concepts. In dat jaar werd ook het opvallende metershoge glazen atrium geplaatst dat twee van de drie gebouwen verbindt. De fraai ingerichte ruimte, met houten tafels, kleurige zitjes en open bar voor eten en drinken, is een sociaal hart voor Bond Towers. Ook is er een Social Space waar huurders samen kunnen komen.

Over Bond Towers

Een begrip in Breda
sinds 2018

Bond Towers werd in 2018 onderdeel van Bond Concepts. Het waren voorheen drie losse kantoorgebouwen waar de samenhang mistte. Door een nieuw glazen atrium toe te voegen aan het gebouw, is het Bond Concepts gelukt om een sociaal hart toe te voegen waar bedrijven kunnen verbinden met elkaar. De torens omvatten 14.000 m2 aan kantoorruimte waar enkele toonaangevende bedrijven zijn gevestigd, waaronder bijvoorbeeld OK Oliecentrale, Regus en de onlangs ingetrokken Amerikaanse multinational Sun Nuclear.

 

Bekijk hier de brochure van Bond Towers

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.