Bond Towers | Bond Concepts

Bond Towers

De Bond Towers zijn een uniek concept: drie moderne kantoorgebouwen in Breda, op de hoek van e claudius Prinsenlaan en de zuidelijke rondweg. Een uniek concept voor werken en verblijven, op maat in een inspirerende omgeving.

Bond Towers Atrium | Bond Concepts

In een inspirerende omgeving werken en verblijven op maat

Sinds 2018 behoren de drie kantoortorens aan de A27-zijde van Breda tot Bond Concepts. In dat jaar werd ook het opvallende metershoge glazen atrium geplaatst dat twee van de drie gebouwen verbindt. De fraai ingerichte ruimte, met houten tafels, kleurige zitjes en open bar voor eten en drinken, is een sociaal hart voor de Bond Towers. 

Wat heeft Bond Towers te bieden?

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Altijd verbonden

Gratis Wifi

Sta altijd in verbinding met cliënten en collega's. In het hele pand van Bond Park kunt u gebruik maken van gratis Wifi. Liever behoefte aan een eigen internetverbinding? Uiteraard kan dat ook! Een privéverbinding voor alleen uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Meer over onze gratis wifi
Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Snel op de weg

Op 5 min van de A27

Bond Towers is strategisch gelegen in de Benelux, op enkele minuten rijden van de A27. Ook met de bus bent u vanaf Breda Centraal station in 10 minuten bij Bond Towers en er rijden meer dan 10 bussen per uur.

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Prettige ontvangst

Receptie in de hal

Een goed en vriendelijk ontvangst is natuurlijk belangrijk. Daarom wordt u deze locatie uiteraard van harte welkom geheten bij de receptie in de ruime entreehal van het gebouw. 

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Altijd lekker

Eten in het restaurant

Het prachtige glazen atrium is een geweldige plaats om met collega's bij elkaar te komen om iets te eten en te drinken. Het atrium is daarnaast ook geschikt voor personeelsgelegenheden, zoals een kerstborrel of andere bijeenkomsten.

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.