stm200218 8514

Kantoren

Bij Bond Towers bieden we verschillende ruimtes aan om te voldoen aan de wensen van ieder die zoekt naar een specifieke kantoorruimte. Een locatie waar het fijn is om te zijn en wij én onze klanten elke dag trots op kunnen zijn.

Snel op de weg

Op 5 min van de A27

Altijd parkeren

Ruim 300 parkeerplaatsen

Prettige ontvangst

Receptie in de hal

Altijd lekker

Eten in het restaurant

Altijd verbonden

Gratis Wifi

In een inspirerende omgeving werken en verblijven op maat

Bond Towers is gelegen op 5 min afstand van de A27. De locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, er is een bushalte gelegen op 5 min loopafstand. Wanneer u uw auto op eigen parkeerterrein heeft geparkeerd betreed u het pand via één van de ruime lobby’s. Het vriendelijke ontvangst bij onze receptie(s) geeft u al gelijk een welkom gevoel. Als u verder het pand in loopt ziet u meteen het prachtige atrium met veel daglicht en groen.

Waar ondernemerschap tot bloei komt

Succesvol zaken doen met daglicht atriums en een centraal ontmoetingspunt waar ondernemerschap tot bloei komt. Bond Towers voorziet in aansprekende kantoorruimtes vanaf ongeveer 150m2. U vindt er als MKB-bedrijf een perfecte werkplek, maar evengoed als grote multinational. Bond Concepts heeft ook een eigen gebouwenbeheerder – First Crown Beheer – met eigen technische dienst. Deze dienst is ook continu paraat; eventuele storingen worden zo snel mogelijk opgelost.

Als u bij Bond huurt, hoort u bij Bond

Bond is afgeleid van het Engelse verbinden: het gaat om het verbinden van locaties en van mensen, de ondernemers die in panden van Bond gehuisvest zijn. Door verschillende faciliteiten aan te bieden zorgen wij dat huurders bij elkaar komen. De faciliteiten die wij bieden zijn: catering, gezamenlijke receptie, gezamenlijk atrium en vergaderruimtes. Op deze manier creëren we synergie tussen onze huurders.

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs