img 04411 min

Kantoren

Bij Bond Park bieden we verschillende ruimtes aan om te voldoen aan de wensen van ieder die zoekt naar een kantoorruimte. Een locatie waar het fijn is om te zijn en waar wij én onze klanten elke dag trots op kunnen zijn.

Snel op de weg

Op 2 min van de A16/E19

Altijd parkeren

600 parkeerplaatsen

Prettige ontvangst

Receptie in de hal

Altijd lekker

Eten in het restaurant

Altijd verbonden

Gratis Wifi

In een inspirerende omgeving werken en verblijven op maat

Bond Park is strategisch gelegen in de Benelux op nog geen 2 minuten rijden van de A16/E19. Bij aankomst betreed u onze royale parkeerplaats met ruim 600 parkeerplaatsen op eigen terrein. Na een vriendelijk welkom bij onze receptie stapt u het overweldigende gebouw binnen waar verschillende bedrijven, flexplekken en vergaderzalen te vinden zijn.

 

Waar ondernemerschap tot bloei komt

Met uw kantoorruimte bij Bond Park is alles geregeld voor grenzeloos zakendoen vanuit uw eigen kantoor. Door onze all-in formule is uw kantoor instapklaar en hoeft u geen schoonmaak, elektriciteit, internet- en telefoonaansluiting te regelen. Met vergaderzaal en pantry met koffie en thee faciliteiten op eigen verdieping kunt u al uw zakenrelaties prettig ontvangen. Bond Concepts heeft ook een eigen gebouwenbeheerder - First Crown Beheer - met eigen technische dienst. Deze dienst is ook continu paraat; eventuele storingen duren nooit te lang.

Als u bij bond huurt, hóórt u bij Bond

Bond is afgeleid van het Engelse verbinden: het gaat om het verbinden van locaties en van mensen, de ondernemers die in panden van Bond gehuisvest zijn. Door verschillende faciliteiten aan te bieden zorgen wij dat huurders bij elkaar komen. Zoals Bond Health en onze Social Space. Zo creëren we synergie tussen onze huurders.

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs