Het laatste nieuws

Benieuwd naar de actuele ontwikkelingen rondom Bond Concepts? Lees er meer over in onze nieuwsberichten.

Nieuwsbericht | 30 mei 2021

Drie nieuwe huurders in Bond Park

In de maand november hebben we drie mooie nieuwe bedrijven mogen verwelkomen in Bond Park. A.A.S. Schadeherstel, abbi insights en SVENLARS hebben allen hun intrede gedaan in ons mooie pand.

A.A.S. Schadeherstel

Met 88 vestigingen in heel Nederland is A.A.S. Schadeherstel ruim vertegenwoordigd in ons land. Het hoofdkantoor van het bedrijf komt nu in Bond Park. A.A.S. Schadeherstel werkt met gedreven vakmensen die geven om hun klanten en bedrijf. Zij doen waar ze goed in zijn: het vakkundig herstellen van schade bij motorvoertuigen. 

Kijk hier voor meer informatie.

abbi insights

Abbi insights is een snelgroeiend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in een chatplatform voor onderzoek en marketing activatie campagnes. Abbi is de afkorting voor 'Automated Behavioral Business Intelligence', maar het systeem wordt juist ontwikkeld met als belangrijkste uitgangspunt: de mens: Het bedrijf helpt klanten met diensten die slim gebruikmaken van alle mogelijheden die mobiele technologie te bieden heeft.

Kijk hier voor meer informatie over abbi insights.

SVENLARS

SVENLARS is een exclusieve woonwebwinkel die sinds 1 januari 2020 bestaat. Het bedrijf heeft een collectie met interieuritems voor in en rondom het huis met een Scandinavisch tintje. Voor in de woonkamer, badkamer en zelfs voor in de tuin. De webshop bevat ruim 3000 artikelen. Vanaf deze maand heeft de winkel dus zijn hoofdkantoor in Bond Park!

Bekijk hier de website van SVENLARS

Natuurlijk wensen wij A.A.S. Schadeherstel, abbi insights en SVENLARS van harte welkom bij Bond Park!

Gerelateerd nieuws

Nieuwjaarsborrel Bond Towers

16 januari 2024 Lees verder

Een nieuwe stap in onze samenwerking met First Crown Beheer

16 oktober 2023 Lees verder

Bond Vitaliteitsprogramma: Boost je vitaliteit!

04 september 2023 Lees verder

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs.