HET VITALITEITSPROGRAMMA

BOOST JE VITALITEIT: ONTDEK EEN GEZONDERE JIJ

Als Bond Concepts hebben we als doel om een gezonde en vitale werkomgeving te creëren, waarin het welzijn van onze huurders en hun teams centraal staat. We geloven dat gezonde, gelukkige en gemotiveerde werknemers essentieel zijn voor het succes van elk bedrijf en dragen hier graag een steentje aan bij met een uniek vitaliteitsprogramma.

HET VITALITEITSPROGRAMMA

Met het programma bieden we onze huurders en hun medewerkers een breed scala aan activiteiten, workshops en evenementen, allen gericht op het bevorderen van de vitaliteit op de werkvloer. Denk aan fysieke fitheid en gezondheid van medewerkers, maar zeker ook aan mentale veerkracht, groei en ontwikkeling. Alle aangeboden activiteiten worden geleid door deskundige trainers, coaches en sprekers en bieden praktische handvaten en inzichten die direct toepasbaar zijn in ieders dagelijkse leven.

ONZE VISIE VOOR WELZIJN OP HET WERK

Bij Bond Concepts gaan we verder dan alleen het bieden van hoogwaardige kantoorruimtes. We willen een gezonde werkomgeving creëren, waarin onze huurders en hun teams gedijen. We geloven dat gezonde medewerkers de basis zijn voor succesvolle business en een gezond bedrijf. Ons vitaliteitsprogramma is dan ook bedoeld om bedrijven en hun medewerkers te ondersteunen bij het vinden van een optimale balans tussen werk en welzijn.

VITALITEITSPROGRAMMA 2024: EEN NIEUWE AANPAK

In 2023 hebben we met succes ons 10 weken durende activiteitenprogramma uitgevoerd. In 2024 passen we onze aanpak aan door minder, maar meer gerichte activiteiten aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze huurders. Vanaf het tweede kwartaal starten we met een nieuw programma, bereikbaar voor al onze huurders.

WAT JE KUNT VERWACHTEN:
Ons vitaliteitsprogramma biedt nog steeds een scala aan activiteiten, maar nu meer afgestemd op individuele behoeften. Verwacht workshops en sessies zoals yoga, pilates, mindfulness, laagdrempelige sportsessies, bootcamp, hardlooptraining, gezonde lunchwandelingen en netwerkwandelingen. Daarnaast zijn er informatieve workshops over vitaliteitsthema's zoals voeding, beweging, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning.
Het vernieuwde programma is ontworpen om iedereen te motiveren op een gezonde en vitale manier aan het werk te zijn, met activiteiten die passen bij individuele voorkeuren.

Voor het volledige programma met alle activiteiten, klik HIER.

INSPIRATIE EN KENNIS

Speciaal voor HR-medewerkers en andere beslissingsnemers binnen bedrijven op het gebied van vitaliteit, bieden we tevens diverse kennis- en inspiratiesessies aan. Verschillende onderwerpen komen aan bod, zoals vroegtijdige burn-out signalering, zitgedrag, Growth Mindset en meer. Doel van deze sessies is om hr teams handvaten te geven om vitaliteit binnen het bedrijf verder te verbeteren.

AANMELDEN & INSCHRIJVEN

Aanmelden voor het Vitaliteitsprogramma doe je heel eenvoudig in een paar korte stappen:

  • Je meld je aan via deze link
  • Je ontvang per mail een bevestiging van je inschrijving
  • Je ontvangt inlogcodes voor het Vitaliteitsportal
  • Je kunt dit portal benaderen via de website of je kunt de app downloaden in de app-store of play store
  • Je logt in en vervolgens kun je kiezen uit de verschillende activiteiten die worden aangeboden!
  • Je bepaalt zelf waar je wel of niet aan meedoet.

   

SAMENWERKING MET SPORTS + VITALITY

Dit vitaliteitsproject is een samenwerking tussen Bond Concepts en de Sports + Vitality Hub. Door gebruik te maken van de expertise van hun professionals, bieden we hoogwaardige workshops en activiteiten aan om de vitaliteit van onze huurders en hun medewerkers te verbeteren.

SPORTS + VITALITY @WORK: EEN FRISSE KIJK OP VITALE WERKOMGEVINGEN
Ontdek de passie en deskundigheid van Sports + Vitality @Work, een coöperatie van innovatieve ondernemers die gezamenlijk unieke sport- en vitaliteitsdiensten op het werk realiseren. Gedreven, informeel, innovatief en inspirerend.

ONZE MISSIE: POSITIEVE VERANDERING IN VITALE WERKOMGEVINGEN
Sports + Vitality @Work bevordert welzijn en vitaliteit in organisaties door samen te werken met experts op het gebied van sport, vitaliteit, talentontwikkeling en werkgeluk. We streven naar een gezonde werkomgeving die zowel het welzijn van werknemers verbetert als bijdraagt aan een productieve en betrokken werkcultuur.

DOE MEE EN VERANDER SAMEN
We nodigen bedrijven uit om deel te nemen aan deze beweging naar een gezondere werkomgeving. Samen laten we zien dat vitaliteit essentieel is voor het welzijn van medewerkers en het succes van bedrijven.

Voor meer informatie, mail naar marcel@sportsvitalityhub.com

KOM NU IN ACTIE EN BEREIK HET BESTE IN JEZELF!

Mocht je nog vragen hebben over het Vitaliteitsprogramma van Bond Concepts, neem dan contact met ons op.