HET VITALITEITSPROGRAMMA

BOOST JE VITALITEIT: ONTDEK EEN GEZONDERE JIJ

Als Bond Concepts hebben we als doel om een gezonde en vitale werkomgeving te creëren, waarin het welzijn van onze huurders en hun teams centraal staat. We geloven dat gezonde, gelukkige en gemotiveerde werknemers essentieel zijn voor het succes van elk bedrijf en dragen hier graag een steentje aan bij met een uniek vitaliteitsprogramma.

HET VITALITEITSPROGRAMMA

Met het programma bieden we onze huurders en hun medewerkers een breed scala aan activiteiten, workshops en evenementen, allen gericht op het bevorderen van de vitaliteit op de werkvloer. Denk aan fysieke fitheid en gezondheid van medewerkers, maar zeker ook aan mentale veerkracht, groei en ontwikkeling. Alle aangeboden activiteiten worden geleid door deskundige trainers, coaches en sprekers en bieden praktische handvaten en inzichten die direct toepasbaar zijn in ieders dagelijkse leven.

MELD JE HIER AAN VOOR HET PROGRAMMA!

ONZE VISIE VOOR WELZIJN OP HET WERK

Bij Bond Concepts gaan we verder dan alleen het bieden van hoogwaardige kantoorruimtes. We willen een gezonde werkomgeving creëren, waarin onze huurders en hun teams gedijen. We geloven dat gezonde medewerkers de basis zijn voor succesvolle business en een gezond bedrijf. Ons vitaliteitsprogramma is dan ook bedoeld om bedrijven en hun medewerkers te ondersteunen bij het vinden van een optimale balans tussen werk en welzijn.

HET 10 WEKEN ACTIVITEITENPROGRAMMA

Als onderdeel van ons vitaliteitsprogramma bieden we een 10 weken durend activiteitenprogramma aan. Tijdens deze periode krijgen medewerkers de kans om deel te nemen aan diverse workshops en activiteiten. Van yoga-, pilates- en mindfulness sessies tot laagdrempelige sportsessies, fanatieke bootcamp, hardlooptraining, gezonde lunch- en netwerkwandelingen. Ook worden er workshops gegeven met uiteenlopende vitaliteitsonderwerpen, zoals voeding, beweging, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. Het 10 weken traject is ontworpen om iedereen te motiveren zo gezond en vitaal mogelijk aan het werk te zijn en te werken aan zijn of haar gezondheid op een manier die bij de persoon past. 

Het programma met alle activiteiten vindt je HIER.

INSPIRATIE EN KENNIS

Speciaal voor HR-medewerkers en andere beslissingsnemers binnen bedrijven op het gebied van vitaliteit, bieden we tevens diverse kennis- en inspiratiesessies aan. Verschillende onderwerpen komen aan bod, zoals vroegtijdige burn-out signalering, zitgedrag, Growth Mindset en meer. Doel van deze sessies is om hr teams handvaten te geven om vitaliteit binnen het bedrijf verder te verbeteren.

AANMELDEN & INSCHRIJVEN

Aanmelden voor het Vitaliteitsprogramma doe je heel eenvoudig in een paar korte stappen:

  • Je meld je aan via deze link
  • Je ontvang per mail een bevestiging van je inschrijving
  • Je ontvangt inlogcodes voor het Vitaliteitsportal
  • Je kunt dit portal benaderen via de website of je kunt de app downloaden in de app-store of play store
  • Je logt in en vervolgens kun je kiezen uit de verschillende activiteiten die worden aangeboden!
  • Je bepaalt zelf waar je wel of niet aan meedoet.

   

SAMENWERKING MET SPORTS + VITALITY

Het vitaliteitsproject is een samenwerking tussen Bond Concepts en de Sports + Vitality Hub. De inzet van hun aangesloten experts, stelt ons in staat om hoogwaardige workshops en activiteiten aan te bieden met als doel om de vitaliteit van al onze huurders en hun medewerkers te verbeteren.

WIJ ZIJN SPORTS + VITALITY, DE INNOVATIEVE COÖPERATIE @WORK

Een Frisse Kijk op een Vitale Werkomgeving
Ontmoet de passie en expertise van Sports + Vitality @Work. Een unieke coöperatie van innovatieve ondernemers die samen innovatieve concepten en unieke sport- en vitaliteitsdiensten op het werk realiseren. 

Gedreven | informeel | Innovatief | inspirerend

Sports + Vitality @Work is meer dan alleen een nieuw label; het is een benadering die welzijn en vitaliteit in organisaties bevordert. Door samen te werken met experts op het gebied van sport, vitaliteit, talentontwikkeling en werkgeluk willen we bedrijven de tools bieden om op maat gemaakte vitaliteitsoplossingen te implementeren die de gezondheid en tevredenheid van werknemers bevorderen.
 
Onze Missie
Onze missie is duidelijk: we streven naar een positieve verandering binnen een vitale werkomgeving. We geloven dat een gezonde werkvloer niet alleen het welzijn van werknemers verbetert, maar ook bijdraagt aan een productievere en meer betrokken werkcultuur. Met Sports + Vitality @Work hopen we een omgeving te creëren waarin zowel werknemers als werkgevers kunnen floreren.

Doe Mee en Verander Samen
We nodigen bedrijven uit om deel te nemen aan deze beweging naar een gezondere werkomgeving. Samen kunnen we laten zien dat vitaliteit essentieel is voor het welzijn van medewerkers en het succes van bedrijven.

Dankzij de aanwezigheid van diverse experts en partners binnen onze samenwerking, zijn we jouw partner voor al jouw vitaliteits- en werkgeluk vraagstukken op de werkvloer. Van idee tot uitvoering. We zetten ons met enthousiasme in, gesteund door een sterke coöperatieve aanpak.

Wil je meer weten? Mail naar marcel@sportsvitalityhub.com

KOM NU IN ACTIE EN BEREIK HET BESTE IN JEZELF!

Mocht je nog vragen hebben over het Vitaliteitsprogramma van Bond Concepts, neem dan contact met ons op.