Bond City Center

Bond City Center

Werken in hartje Breda met uitzicht op het nieuwe en indrukwekkend station van Breda: het kan bij Bond City Center. Dit high-end kantoor kenmerkt zich door de centrale ligging in Breda en de uitstekende bereikbaarheid met het Openbaar Vervoer.

Bond City Center

In een inspirerende omgeving werken en verblijven op maat

Wilt u met uw bedrijf goed bereikbaar zijn met de trein vanuit de Benelux? Dan is Bond City Center de locatie voor uw bedrijf. Ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen in de Benelux, waarbij veel mensen met de trein komen. Bovendien is er met 40 eigen parkeerplaatsen ook gedacht aan de bezoekers die met de auto komen.

OVER BOND CITY CENTER

Werken in hartje Breda, pal tegenover het onlangs vernieuwde station van de stad. Voor ieder bedrijf is dit een droom! Met Bond City Center is het mogelijk. Zo bent u met het openbaar vervoer bereikbaar vanuit alle uithoeken van de Benelux. City Center was een van de eerste locaties binnen de Bond-familie, maar is nog altijd een van de populairste. Mede door de uitstekende faciliteiten, maar natuurlijk ook vanwege de ligging. En wat is nu fijner dan in het zonnetje op het prachtige dakterras te werken of te lunchen, met uitzicht op de stad Breda.

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.