Marjoleine Jonkman:
"We maken veel gebruik van de diensten van de receptie zoals het aannemen van pakketten, sleuteloverdracht en andere diensten."
MEDICOVER

Al jaren huren wij als internationaal bedrijf met veel genoegen een ruim kantoor in Bond Eindhoven. Aangezien ons kantoor niet altijd bezet is, maken we veel gebruik van de diensten van de receptie zoals het aannemen van pakketten, sleuteloverdracht en andere diensten. De medewerkers van de receptie zijn altijd vriendelijk en hulpvaardig en hun service is ons van grote toegevoegde waarde. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de catering faciliteiten bij Bond Lunchcafe, zoals het bestellen van broodjes en hapjes tijdens vergaderingen en de lunchgelegenheid voor onze collega’s en gasten in het restaurant.

Meer ervaringen

Bitwise Europe:
"De goede bereikbaarheid, Bond Lunchcafe en meedenkende medewerkers maken dat we het hier nog 20 jaar uit kunnen houden!"

Bitwise Europe huurt al meer dan 20 jaar naar tevredenheid bij Bond Eindhoven. In die periode zijn we een paar keer intern verhuisd naar zowel grot...

Tom Renz Bitwise Europe
Volledige verhaal lezen

BLUE LEGAL:
"Contact met andere huurders is makkelijk gelegd"

Met een jong en dynamisch team, dat in tegenstelling tot de traditionele advocatuur veelal in teamverband werkt, is de overstap naar werken in Bond...

Sanne Deckers  BLUE LEGAL
Volledige verhaal lezen