Projecten Zwitserland

Alexander Oet, de bedenker van Bond Concepts, heeft naast de projecten voor Bond Concepts ook projecten in Zwitserland en België.

 

Bond Concepts Zwitserland Alexander Oet

Project Intermountain

Intermountain is één van de projecten in Zwitserland van Alexander Oet, bedenker van Bond Concepts.

De bouw van de 34 appartementen in de plaats Brissago is begonnen. De verkoop van de appartementen met een adembenemend uitzicht over de bergen aan het Lago Maggiore is ook van start.

Het resident zal gaan bestaan uit 3 gebouwen met een totaaloppervlak van 5753 m2 op 210 meter boven het zeeniveau. De huidige gebouwen zijn gedateerd en zullen worden vervangen door een luxueus nieuwbouw concept. De drie gebouwen worden opgeleverd met 34 appartementen variërend van 100 tot 200 m2 oppervlakte. De bijbehorende parkeergarage is makkelijk bereikbaar vanaf de hoofdweg. Het complex zal ook voorzien zijn van een spa en fitness ruimte.


Meer informatie over de appartementen en verkoop hiervan? Bekijk de website van Riasco Riva hier.

 

Het project

Riasco Riva

In de zomer van 2023 is de bouw gestart van "Riasco Riva" in de gemeente Brissago.
Dit appartementencomplex bestaat uit 3 gebouwen met in totaal 34 appartementen welke uitkijken over het Lago Maggiore. 

De grootte van de appartementen variëren van 2,5 tot 5,5 kamer en beschikken elk over een ruim en overdekt terras. Ze worden gekenmerkt door moderne, open en lichte ruimtes. De appartementen zijn ook geschikt als tweede woning.

Op het, tegen de helling gelegen perceel, worden de drie woongebouwen: "BOSCO, MONTAGNA EN LAGO" gebouwd. Een extra perceel aan de overkant van de weg wordt een privé badplaats voor het "Riasco Riva" complex.

Locatie

Lago Maggiore

De stad Brissago ligt in Ticino, direct aan de Italiaanse grens. Het ligt aan de oevers van Lago Maggiore en onder de steile hellingen van de +2.000 meter hoge berg, Monte Gridone. 

Brissago heeft minder dan 1.900 inwoners. De romantische straatjes, levendige pleinen en de kerken van de oude dorpskern weerspiegelen de geschiedenis van de stad. Voor de culinaire liefhebbers is de regio rond Brissago niet te missen, een pizza in een oud steegje of een gastronomisch restaurant in een rustieke grot, Ticino pronkt met zijn liefde voor eten en drinken van wereldklasse.

Ondanks de pittoreske ligging is Brissago goed verbonden met het openbaarvervoer, de bereikbaarheid per boot, trein en bus is uitstekend. 

Bloeiende citroen- en sinaasappelbomen, geurige ceders en cipressen omringen de oude villa's van de stad. De botanische tuin op het beroemde 'Isole di Brissago' trekt jaarlijks vele bezoekers uit binnen- en buitenland. 

Natuurliefhebbers, watersporters en wandelaars; voor ieder wat wils in Brissago.

Appartementen

34 appartementen

De 34 appartementen variëren van 2,5 tot 5,5 kamer met een vloeroppervlak van 100 m2 tot ruim 200 m2. Ieder appartement heeft een overdekt terras wat een verlengde is van uw woon- en eetkamer. Alle delen van het gebouw zijn rolstoeltoegankelijk en ieder appartement beschikt over 1 tot 3 privé parkeerplaatsen. De natuurlijke materialen van hoge kwaliteit, het uitzicht en de grootte van ieder appartement zorgt voor een vakantiegevoel in uw dagelijks leven. 

De zonnige locatie op een heuvel biedt een adembemend 180° uitzicht op het meer en de nabijgelegen bergen. Bomen en de hoge ligging van het appartementencomplex bieden ondanks de grote ramen veel privacy.

Word wakker van de zonnestralen welke weerkaatsen op het meer of geniet van een aperitief met uitzicht vanaf uw privé terras.

Laatste nieuws

Bond Towers ontvangt energielabel A++

05 juni 2024 Lees verder

ZIE Experience Center kondigt trotse samenwerking aan met Bond Eindhoven

28 mei 2024 Lees verder

Neem een kijkje bij Bond Den Bosch

02 mei 2024 Lees verder
Bekijk al het nieuws