Bond Eindhoven

Bond Eindhoven

Van flexplek tot volledig ingericht kantoor, van vergaderruimtes huren tot lunchen in het aanwezige restaurant. Bij Bond Eindhoven is het allemaal mogelijk! Op slechts enkele minuten rijden van de A2 en op loopafstand van Eindhoven Airport.

Bond Eindhoven Restaurant

In een inspirerende omgeving werken en verblijven op maat

Bond Eindhoven is een uniek concept voor werken en verblijven op maat in een inspirerende omgeving. 

Bond Eindhoven is strategisch gelegen in de Benelux. Uw auto parkeert u op onze royale parkeerplaats met ruim 400 parkeerplekken. Ervaar binnen de Bond-sfeer en laat u verrassen door het lichte gebouw waarin verschillende bedrijven, flexplekken, vergaderzalen, een fitness-ruimte en zelfs een kapper te vinden zijn!

Over Bond Eindhoven

Met ruimte voor meer dan 80 bedrijven is Bond Eindhoven een ontmoetingsplek bij uitstek. Bond Eindhoven brengt ondernemers bij elkaar met zowel moderne ruimtes voor vergaderingen en grote bijeenkomsten, als sfeervolle ruimtes voor informele ontmoetingen. Dankzij de centrale ligging bij de luchthaven is Bond Eindhoven uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Werk aan uw vitaliteit bij ‘Sportfocus’, drink samen een latte in het lunchcafé en geniet van de internationale allure van Eindhoven Airport en zijn omgeving.

 

Bekijk hier de brochure van Bond Eindhoven

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.