Bond Eindhoven | Bond Concepts

Bond Eindhoven

Van flexplek tot volledig ingericht kantoor, van vergaderruimtes huren tot lunchen in het aanwezige restaurant. Bij Bond Eindhoven is het allemaal mogelijk! Op slechts enkele minuten rijden van de A2 en op loopafstand van Eindhoven Airport.

In een inspirerende omgeving werken en verblijven op maat

Bond Eindhoven is een uniek concept voor werken en verblijven op maat in een inspirerende omgeving. 

Bond Eindhoven is strategisch gelegen in de Benelux. Uw auto parkeert u op onze royale parkeerplaats met ruim 400 parkeerplekken. Ervaar binnen de Bond-sfeer en laat u verrassen door het lichte gebouw waarin verschillende bedrijven, flexplekken, vergaderzalen, een fitness-ruimte en zelfs een kapper te vinden zijn!

Wat heeft Bond Eindhoven te bieden?

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Altijd verbonden

Gratis Wifi

Sta altijd in verbinding met cliënten en collega's. In het hele pand van Bond Eindhoven kunt u gebruik maken van gratis wifi. Liever behoefte aan een eigen internetverbinding? Uiteraard kan dat ook! Een privéverbinding voor alleen uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Snel op de weg

Op 5 min van de A2

Bond Eindhoven is strategisch gelegen op slechts twee minuten rijden van de A2 en op loopafstand van Eindhoven Airport. Binnen ervaart u de Bond-sfeer: laat u verrassen door het lichte gebouw met verschillende bedrijven, flexplekken, vergaderzalen, een fitness-ruimte en zelfs een kapper. 

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Altijd lekker

Eten in het restaurant

Tijdens een drukke werkdag kunt u altijd even tot rust komen in ons ruime restaurant. Daar is het mogelijk om tijdens uw dag te genieten van een heerlijke lunch samen met uw collega's. De ruimtelijke en fraaie inrichting zorgt voor een relaxte sfeer en inspiratie voor de rest van de dag.

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Prettige ontvangst

Receptie in de hal

Een goed en vriendelijk ontvangst is natuurlijk belangrijk. Daarom wordt u bij deze locatie uiteraard van harte welkom geheten bij de receptie in de ruime entreehal van het gebouw. 

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Altijd parkeren

Meer dan 400 parkeerplaatsen

Bij Bond Eindhoven is een royale parkeerplaats inbegrepen: meer dan 400 parkeerplaatsen zijn aanwezig. Er is dus altijd plek om uw auto te parkeren, ook uw elektrische auto kunt u op het terrein opladen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.