Bond Park

Bond Park is een uniek concept voor werken en verblijven op maat, in een inspirerende omgeving. Van flexplek tot volledig ingericht kantoor, van vergaderruimtes huren tot lunchen in het aanwezige restaurant. Bij Bond Park is het allemaal mogelijk!

Werken en verblijven op maat in een inspirerende omgeving

Bond Park is strategisch gelegen in de Benelux op nog geen 2 minuten rijden van de A16/E19. Bij aankomst betreed je onze royale parkeerplaats met ruim 600 parkeerplaatsen op eigen terrein. Na een vriendelijk ontvangst bij onze receptie stapt u het overweldigende gebouw binnen waar verschillende bedrijven, flexplekken en vergaderzalen te vinden zijn. Tijdens uw werkdag is er de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreide lunch in ons restaurant. Ook verzorgen wij graag koffie, thee en een eventuele lunch tijdens een vergadering.

Kortom; wilt u werken in een efficiënte, maar ontspannen omgeving in een pand vol enthousiaste bedrijven? Dan bent u bij Bond Park aan het juiste adres!

Over Bond Park

De blikvanger

Bond Park is onderdeel van Bond Concepts sinds 2015, toen Bond Concepts het kantoorgebouw overnam van Esso. Sindsdien is het aantal vierkante meters aan kantoren toegenomen en is het gebouw op veel vlakken opgeknapt. De ligging is ideaal voor bezoekers en werknemers, maar tevens midden in een natuurlijke omgeving. Bond Park heeft daarbij bovendien een groen dak, om goed in te passen in deze omgeving.

 

Bekijk hier de brochure van Bond Park

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs!