Het laatste nieuws

Benieuwd naar de actuele ontwikkelingen rondom Bond Concepts? Lees er meer over in onze nieuwsberichten.

Nieuwsbericht | 28 mei 2024

ZIE Experience Center kondigt trotse samenwerking aan met Bond Eindhoven

Het ZIE Experience Center is verheugd om aan te kondigen dat het een partnership is aangegaan met Bond Eindhoven. Als centrum dat zich richt op het bevorderen van innovatie en samenwerking in de zorg- en welzijnssector, ziet ZIE Experience Center in Bond Eindhoven de ideale partner om deze missie voort te zetten.

Het ZIE Experience Center is een dynamische hub waar nieuwe samenwerkingsverbanden worden gesmeed en bestaande relaties worden versterkt. Met een focus op het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken, brengt het centrum verschillende stakeholders samen, waaronder bedrijven, instellingen, onderwijs en zorgprofessionals. Door gezamenlijke onderzoeksprojecten en innovatieve ontwikkelingen te stimuleren, draagt het ZIE Experience Center bij aan het verbeteren van de kwaliteit en de duurzaamheid van zorg, welzijn, leven, wonen en werken.

Bond Eindhoven is een uniek concept voor werken en verblijven op maat in een inspirerende omgeving. Met een focus op 'Work, Meet & Connect', biedt Bond Eindhoven niet alleen state-of-the-art faciliteiten, maar ook een levendige gemeenschap waar ondernemers en professionals elkaar ontmoeten en samenwerken.

Door de samenwerking met Bond Eindhoven versterkt het ZIE Experience Center zijn positie als innovatieve kracht in de regio. De gedeelde waarden van verbinding en ontwikkeling vormen de basis voor een vruchtbare samenwerking die zal bijdragen aan het realiseren van positieve veranderingen in de zorg- en welzijnssector.

We nodigen u van harte uit om onze gezamenlijke inspanningen te volgen en deel te nemen aan onze activiteiten bij Bond Eindhoven en het ZIE Experience Center.

Gerelateerd nieuws

Bond Towers ontvangt energielabel A++

05 juni 2024 Lees verder

Neem een kijkje bij Bond Den Bosch

02 mei 2024 Lees verder

Nieuwjaarsborrel Bond Towers

16 januari 2024 Lees verder

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs.