Het laatste nieuws

Benieuwd naar de actuele ontwikkelingen rondom Bond Concepts? Lees er meer over in onze nieuwsberichten.

Nieuwsbericht | 18 juli 2023

Special Olympics

Bond Concepts en First Crown Beheer zijn troste sponsor van de Special Olympics Nationale Spelen 2024. De Special Olympics Nationale Spelen zijn het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Het evenement vindt een keer per twee jaar plaats.

Sporters laten stralen

Op 14, 15 en 16 juni 2024 worden de Special Olympics Nationale Spelen georganiseerd in Breda en Tilburg. Naast de vele gezondheidsvoordelen geeft Special Olympics de sporters een kans om te stralen op een podium. Een podium die hen meer zelfrespect en zelfvertrouwen geeft. Zij worden mondiger, zelfstandiger en leren opkomen voor hun eigen belangen. Daarmee verbetert de kwaliteit van hun leven en neemt hun geluksgraad toe.

 

Samenwerking

Tijdens onze jaarlijkse barbecue op Bond Towers is deze samenwerking officieel gemaakt. Ook hebben beide partijen gebruikt gemaakt van dit moment om de bezoekers te informeren over de samenwerking. Als sponsor willen wij de sporters en de organisatie namelijk op verschillende manieren gaan helpen. Welke acties wij precies gaan uitzetten zullen wij in de komende periode nog gaan vormgeven. Wat wij wel weten is dat wij graag onze huurders hierbij willen betrekken. Want samen kunnen we meer bereiken. Benieuwd naar de Special Olympics Nationale Spelen 2024, bezoek de website voor meer informatie.

Gerelateerd nieuws

Nieuwjaarsborrel Bond Towers

16 januari 2024 Lees verder

Een nieuwe stap in onze samenwerking met First Crown Beheer

16 oktober 2023 Lees verder

Bond Vitaliteitsprogramma: Boost je vitaliteit!

04 september 2023 Lees verder

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs.