Het laatste nieuws

Benieuwd naar de actuele ontwikkelingen rondom Bond Concepts? Lees er meer over in onze nieuwsberichten.

Nieuwsbericht | 16 mei 2022

Realisatie schoon drinkwater

Duurzaamheid staat zowel bij Bond Concepts als onze vastgoedbeheerpartij First Crown Beheer hoog in het vaandel. Op maandag 16/05/2022 hebben we samen met First Crown Beheer via hun vaste koffie leverancier een cheque van Made Blue Foundation mogen ontvangen. Made Blue Foundation is een stichting die zich wereldwijd inzet voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Voor elke liter koffie, thee of water die uit de koffiemachines van MAAS gezet wordt, doneren zij samen met First Crown Beheer en Bond Concepts via Made Blue Foundation een liter schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden. First Crown Beheer heeft 11.665 liter schoon drinkwater voor ontwikkelingslanden gerealiseerd via Made Blue Foundation met de koffiemachines die geplaatst zijn. Bond Concepts heeft hierin een groot aandeel doordat de meeste koffiemachines vanuit First Crown Beheer op Bond Concepts locaties ingezet zijn. Door deze donatie krijgen zeker 2 kinderen de komende 10 jaar toegang tot schoon drinkwater.

Onze collega Yolanda had samen met collega Jasper van First Crown Beheer de eer om de cheque in ontvangst te nemen. Wij van Bond Concepts zijn er zeer trots op dat we samen met onze vastgoedbeheerpartij First Crown Beheer een steentje bij kunnen dragen aan een duurzamere wereld. Ook vinden we het belangrijk hier een aandeel in te kunnen hebben door deze MAAS koffiemachines in gebruik te stellen op een aantal van onze Bond Concepts gebouwen. Op naar een duurzamere toekomst!

 

 

Gerelateerd nieuws

Nieuwjaarsborrel Bond Towers

16 januari 2024 Lees verder

Een nieuwe stap in onze samenwerking met First Crown Beheer

16 oktober 2023 Lees verder

Bond Vitaliteitsprogramma: Boost je vitaliteit!

04 september 2023 Lees verder

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs.