Het laatste nieuws

Benieuwd naar de actuele ontwikkelingen rondom Bond Concepts? Lees er meer over in onze nieuwsberichten.

Nieuwsbericht | 26 april 2022

Nieuw project Oosterhoutseweg

2022 gaat een bijzonder jaar worden voor de vastgoedbeheerder van Bond Concepts, First Crown Beheer, mede door een spectaculair nieuw project waarbij de organisatie betrokken zal zijn. Het gaat om de ontwikkeling van het gebouw aan de Oosterhoutseweg 105 te Breda. Dit gebouw zal het nieuwe hoofdkantoor worden van NewCold, een wereldwijde speler op het gebied van logistieke dienstverlening.

BOND GARDENS
Begin april kwam het nieuws naar buiten dat de locatie met de werknaam “Bond Gardens” verkocht is. Het voormalige bankgebouw en daarna callcenter werd in 2018 verkocht aan Bond Concepts van vastgoedondernemer Alexander Oet. Sindsdien is het gebouw enkele jaren het thuis geweest van diverse vastgoedbeschermers, startups en beginnende huurders totdat er een definitief ontwikkelplan voor deze locatie zou komen. Eind 2021 zijn de plannen concreter geworden en begin 2022 heeft dit geleid tot een verkoop van de locatie door Bond aan de firma NewCold.

HOOFDKANTOOR NEWCOLD
NewCold heeft al vanaf het beginstadium aangegeven zeer ambitieuze plannen te hebben met de locatie, die zijn in willen gaan zetten als hoofdkantoor voor dit wereldwijde bedrijf. Deze locatie moet het vlaggenschip worden van de organisatie waarbij duurzaamheid tot een extreem hoog niveau wordt getild, waar kwaliteit en uitstraling een grote rol spelen om een showroom te zijn voor klanten en bezoekers en waar medewerkers vanuit alle windstreken in de wereld kunnen werken in een luxe omgeving. Kortom een fantastische plek om te zien en te verblijven.

BOUWBEGELEIDING EN BEHEER
First Crown Beheer verzorgde het beheer van de locatie al onder de naam Bond Gardens, maar is ook betrokken geweest bij de overname van de locatie door NewCold. Deze betrokkenheid heeft er ook toe geleid dat First Crown Beheer de bouwbegeleiding zal gaan verzorgen van dit traject. Na de totstandkoming zal First Crown Beheer ook het beheer van de locatie gaan verzorgen.

IN DE MEDIA
In de media is meer informatie gedeeld over dit onderwerp. Zie onderstaand bericht:

Gerelateerd nieuws

Evenementen locaties Bond Concepts

16 januari 2023 Lees verder

Nieuwe huurder Bond Den Bosch

10 januari 2023 Lees verder

Dubbel jubileum collega's Menno en Rianne

05 januari 2023 Lees verder

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs.