Het laatste nieuws

Benieuwd naar de actuele ontwikkelingen rondom Bond Concepts? Lees er meer over in onze nieuwsberichten.

Nieuwsbericht | 16 oktober 2023

Een nieuwe stap in onze samenwerking met First Crown Beheer

Bond Concepts is altijd op zoek naar manieren om de kwaliteit van onze dienstverlening aan huurders te verbeteren. We zijn verheugd om een opwindende ontwikkeling in onze samenwerking met First Crown Beheer aan te kondigen: de introductie van drie indrukwekkende nieuwe bedrijfsbussen.

Als vastgoedbeheerder van al onze Bond Concepts-gebouwen heeft First Crown Beheer de afgelopen jaren een cruciale rol gespeeld in het waarborgen van de kwaliteit en efficiëntie van onze faciliteiten. Deze periode van samenwerking heeft ons de kans geboden om gezamenlijk te groeien en te innoveren.

Met de toevoeging van deze nieuwe bedrijfsbussen aan hun wagenpark zetten we een nieuwe stap in onze gezamenlijke inspanningen om de dienstverlening aan onze huurders naar een nog hoger niveau te tillen. Deze bussen zijn state-of-the-art en uitgerust met de nieuwste technologie, waardoor het technische team van First Crown Beheer nog efficiënter kan werken en onze faciliteiten op het hoogste niveau kan onderhouden.

Bij Bond Concepts zijn we trots op de voortdurende innovatie en de inzet van onze partners zoals First Crown Beheer, die altijd streven naar uitmuntendheid in hun dienstverlening. Deze nieuwe bedrijfsbussen zijn het perfecte voorbeeld van deze toewijding aan kwaliteit en efficiëntie.

Gerelateerd nieuws

Neem een kijkje bij Bond Den Bosch

02 mei 2024 Lees verder

Nieuwjaarsborrel Bond Towers

16 januari 2024 Lees verder

Bond Vitaliteitsprogramma: Boost je vitaliteit!

04 september 2023 Lees verder

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs.