Het laatste nieuws

Benieuwd naar de actuele ontwikkelingen rondom Bond Concepts? Lees er meer over in onze nieuwsberichten.

Nieuwsbericht | 10 mei 2022

Vijfjarig bestaan First Crown Beheer

10 mei 2022 is een bijzondere dag, want op deze dag bestaat First Crown Beheer vijf jaar! First Crown Beheer is de vastgoedbeheerpartij van alle Bond Concepts gebouwen. De afgelopen jaren zijn voorbijgevlogen. In deze periode hebben er veel mooie ontwikkelingen plaatsgevonden waar ze bij First Crown Beheer enorm trots op zijn.

Vijf jaar geleden zijn ze van start gegaan met één medewerker die het beheer van 18.000m2 kantoorlocatie heeft opgestart. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een organisatie die ruim 110.000 m2 vastgoed in beheer heeft, verdeeld over een tiental panden. Een vast team van 6 medewerkers, dagelijkse receptie inzet van 8 receptiedames over diverse locaties en een technisch team bestaande uit 7 medewerkers. Met deze groep mensen probeert First Crown Beheer ruim 180 huurders en klanten tevreden te houden, want daar doen ze het uiteindelijk voor!

First Crown Beheer wil alle investeerders, klanten, huurders en bezoekers bedanken voor hun vertrouwen. First Crown Beheer is trots op waar ze als team zijn gekomen en kijken uit naar nóg meer jaren vol nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen!

En wie jarig is trakteert: daarom hebben ze op diverse gebouwen huurders getrakteerd op wat lekkers!

Gerelateerd nieuws

Nieuwjaarsborrel Bond Towers

16 januari 2024 Lees verder

Een nieuwe stap in onze samenwerking met First Crown Beheer

16 oktober 2023 Lees verder

Bond Vitaliteitsprogramma: Boost je vitaliteit!

04 september 2023 Lees verder

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs.