beaunit2471

Kantoren

Bij Bond Eindhoven bieden we verschillende ruimtes aan om te voldoen aan de wensen van ieder die zoekt naar een specifieke kantoorruimte. Een locatie waar het fijn is om te zijn en wij én onze klanten elke dag trots op kunnen zijn.

Prettige ontvangst

Receptie in de hal

Altijd parkeren

Meer dan 400 parkeerplaatsen

Altijd lekker

Eten in het restaurant

Altijd verbonden

Gratis wifi

Snel op de weg

Op 5 min van de A2

In een inspirerende omgeving werken en verblijven op maat

Bond Eindhoven is gelegen op 5 minuten afstand van de A2 en Eindhoven Airport. Wanneer u uw auto op eigen parkeerterrein heeft geparkeerd betreed u het pand via het grote terras van Bond Lunchcafe. Het vriendelijke ontvangst bij onze receptie geeft u al gelijk een welkom gevoel. Als u verder het pand in loopt ziet u meteen de open sfeer met veel groen en speelse elementen. 

Waar ondernemerschap tot bloei komt

Succesvol zakendoen met daglicht atriums en een centraal ontmoetingspunt waar ondernemerschap tot bloei komt. Waar wij bij Bond Eindhoven uniek in zijn, is dat we ook voor de grote huurders goede ruimtes hebben in een pand waar meerdere bedrijven zijn gevestigd. Bond Concepts heeft ook een eigen gebouwenbeheerder - First Crown Beheer - met eigen technische dienst. Deze dienst is ook continu paraat; eventuele storingen duren nooit te lang.

Als u bij bond huurt, hóórt u bij Bond

Bond is afgeleid van het Engelse verbinden: het gaat om het verbinden van locaties en van mensen, de ondernemers die in panden van Bond gehuisvest zijn. Door verschillende faciliteiten aan te bieden zorgen wij dat huurders bij elkaar komen. Zoals een kapper, Bond Health en onze Social Space. Zo creëren we synergie tussen onze huurders.

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs