Bond Park
Work, meet & connect

Van flexplek tot volledig ingericht kantoor, van vergaderruimtes huren tot lunchen in het aanwezige restaurant. Bij Bond Park is het allemaal mogelijk!

Inspirerende omgeving

Bond Park Breda is een uniek concept voor werken en verblijven op maat in een inspirerende omgeving. Van flexplek tot volledig ingericht kantoor, van het huren van vergaderruimtes tot lunchen in het aanwezige restaurant.

Bond Park is strategisch gelegen in de Benelux op nog geen 2 minuten rijden van de A16/E19. Uw auto parkeert u op onze royale parkeerplaats op eigen terrein met ruim 600 parkeerplaatsen. Ervaar vervolgens binnen de Bond-sfeer en laat u verrassen door het imposante gebouw waarin verschillende bedrijven, flexplekken en vergaderzalen te vinden zijn.

Wat heeft Bond park te bieden?

Altijd verbonden

Gratis Wifi

Sta altijd in verbinding met cliënten en collega's. In het hele pand van Bond Park kunt u gebruik maken van gratis wifi. Liever behoefte aan een eigen internetverbinding? Uiteraard kan dat ook! Een privéverbinding voor alleen uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Snel op de weg

Op 2 min van de A16

Bond Park ligt op slechts twee minuten afstand van de uitvalswegen A16/E19. Dit maakt de locatie, gunstig gelegen in de Benelux, uitstekend om klanten te ontvangen.

Altijd parkeren

600 parkeerplaatsen

Nadat u uw auto heeft geparkeerd op ons ruime parkeerterrein komt u via de tuin van Bond Park aan bij de algemene receptie.

Prettige ontvangst

Receptie in de hal

Nadat u uw auto heeft geparkeerd op ons ruime parkeerterrein komt u via de tuin van Bond Park aan bij de algemene receptie. U en uw gasten worden hier hartelijk ontvangen door een van onze receptionistes. Vanuit de receptie komt u gelijk in onze ontvangsthal met Coffee Corner.

Altijd lekker

Eten in het restaurant

Tijdens een drukke werkdag kunt u altijd even tot rust komen in ons ruime restaurant. Daar is het mogelijk om tijdens uw dag te genieten van een heerlijke lunch samen met uw collega's. De ruimtelijke en fraaie inrichting zorgt voor relaxte sfeer en inspiratie voor de rest van de dag.

Laatste nieuws

Realisatie schoon drinkwater

16 mei 2022 Lees verder

Vijfjarig bestaan First Crown Beheer

10 mei 2022 Lees verder

Nieuwe ontwikkelingen Bond Bergschot

04 mei 2022 Lees verder

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs