Nieuwsbericht | 04 mei 2022

Nieuwe ontwikkelingen Bond Bergschot

De nieuwste locatie van Bond Concepts, Bond Bergschot, gevestigd in Breda, is volop in ontwikkeling. First Crown Beheer is de vastgoedbeheerpartij van alle Bond Concepts locaties en is óók op deze nieuwste Bond locatie hard aan het werk om alles in Bond stijl te maken. Er wordt hard gewerkt aan de uitstraling en inrichting van zowel de buiten- als binnenkant van het pand.

Opknappen

De centrale ruimtes, zoals de trappenhallen, zijn voorzien van nieuwe vloeren, nieuwe plafonds en nieuw schilderwerk. Ook zijn de liften geschilderd en zijn olijfbomen geplaatst om de ingangen van het gebouw van een warmer welkom te voorzien.  

Verlichting

De verlichting in centrale ruimtes is vrijwel direct grotendeels omgezet naar LED verlichting vanuit duurzaamheidsoverwegingen. Ook zijn er op meerdere plekken grote eyecatchers geplaatst, zoals kroonluchters, om het pand te voorzien van een indrukwekkende entree.

Inrichting

Naast de signing aan de buiten- en binnenkant van het pand zijn ook de entreehallen van gebouw A en B al flink opgeknapt nadat het technische team van First Crown Beheer meubelen en andere inrichtingselementen heeft geplaatst. Onderstaande foto’s geven een beeld van hoe de aankomsthallen er op dit moment uit zien.

Signing

Onlangs is onze partner op het gebied van signing, Favo Reclame, op locatie geweest voor het verzorgen van de belettering en bewegwijzering buiten en binnen het pand. Door de professionele belettering is Bond Bergschot nu officieel te herkennen als Bond locatie! Op onderstaande foto’s is het mooie resultaat te zien.

First Crown Beheer werkt momenteel nog hard aan de finishing touch. Zo wordt er nog mooie kunst uitgezocht voor in de entreehallen en centrale ruimtes, er wordt meer groen aangebracht in de gebouwen, ook wordt er meer focus gelegd op het buitengebied en de buitenverlichting wordt verder omgezet naar LED.

Binnenkort zullen we hier meer over delen.

Gerelateerd nieuws

Bond Concepts opent nieuwe locatie in Den Bosch

29 mei 2021 Lees verder

Nieuwe huurder voor Bond Park: Rederij Seatrade

27 mei 2021 Lees verder

Vijfjarig bestaan First Crown Beheer

10 mei 2022 Lees verder

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.