Nieuwsbericht | 22 maart 2022

Verkoop Bond Gardens

Het gebouw Bond Gardens aan de Oosterhoutseweg 105 te Breda is verkocht.

Bond Gardens

In 2018 werd het gebouw gelegen aan de Oosterhoutseweg 105/Nieuwe Kadijk 140 verkocht uit een vastgoedportefeuille aan vastgoedondernemer Alexander Oet. Het markante gebouw op de hoek van de Nieuwe Kadijk en de Oosterhoutseweg, dat vanaf de weg promintent zichbaar is, deed jaren dienst als bankgebouw en callcenter, maar is in de laatste jaren vooral thuis geweest van diverse tijdelijke huurders tot er een definitief vastgoedplan concreet werd. in de afgelopen twee jaar zijn veel initiatieven de revue gepasseerd, maar sinds eind 2021 is daar een heel concreet plan bijgekomen dat in februari heeft geleid tot de verkoop aan een andere partij.

NewCold

Eind december kwam de firma NewCold op het spoor van de locatie Bond Gardens en bij het doornemen van de mogelijkheden bleek al snel een koop van de locatie ook tot de opties te behoren. Na een korte onderhandelingsperiode, gevolgd door een gebouwanalyse is de koop afgerond.

Met NewCold krijgt het gebouw een eigenaar van formaat! NewCold is een wereldwijde speler op het gebied van geautomatiseerde gekoelde logistieke distributiecentra. NewCold heeft grootste plannen met deze locatie, die ingezet gaat worden als kantoorlocatie maar ook meerdere andere faciliteiten. 

Gerelateerd nieuws

Nieuw project Oosterhoutseweg

26 april 2022 Lees verder

Eindejaarsgeschenk voor alle huurders Bond Concepts

27 december 2021 Lees verder

Verbouwing Bond Den Bosch

30 juni 2022 Lees verder

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs.