Nieuwsbericht | 03 oktober 2022

Nieuwe huurders Bond Towers

Bond Towers heeft 2 nieuwe huurders mogen verwelkomen aan de Verlengde Poolseweg in Breda. Graag stellen wij Advantech en Clinias Dental aan jullie voor.

OVER CLINIAS DENTAL GROUP

Wij, Clinias Dental Group zijn een organisatie die zich in de volle breedte inzet voor continuïteit en professionaliteit in de dentale zorg, waarbij de praktijken zelfstandig opereren en hun naam blijven voeren. Wij nemen de backoffice over met ons eigen servicekantoor en ondersteunen de beste kwaliteit mondzorg met optimale service en gemak.

Wij zien de mogelijkheid om onze activiteiten uit te breiden (naast de organische groei van onze bestaande organisatie) door overname van tandheelkundige klinieken of aanverwante bedrijven met de huidige focus in Nederland.

Op dit moment bestaat ons servicekantoor uit 12 medewerkers, die onze bedrijven ondersteunen. Wij zijn gevestigd in de Bond Towers in gebouw C op de 2e etage en begroeten jullie graag snel!

 

OVER ADVANTECH

Advantech, opgericht in 1983, is van origine een Taiwanees bedrijf en beursgenoteerd (TWSE: 2395). Wij zijn een IoT (Internet of Things) bedrijf en fabrikant van computer hardware en software oplossingen voor diverse industrieën en verticale markten. Product management, sales, marketing, project management, pre-sales van met name de Medische product afdeling vindt u op ons kantoor in Breda. Hier bedienen wij de Europese markt. De medische computer platformen voldoen aan strenge hygiëne en veiligheidsnormen en hebben een lange levensduur als je dit zou afzetten tegen commerciële computers. In ons assortiment zitten o.a. medisch gecertificeerde panel touch PCs, medische tablet PCs, mobiele werkstations, chirurgische displays en video-management systemen voor operatie-kamers.

Wereldwijd 8560 werknemers, waarvan ongeveer 550 werkzaam in Europa. In Breda zitten we met 24 personen. 

Onze slogan is ‘Enabling an Intelligent Planet’. Maar we vinden het ook erg belangrijk dat we bijdragen aan een ‘Sustainable Planet’. Topics als Corporate Sustainability en duurzaamheid (ESG: Environmental, Social en Governance) staan bij ons hoog in het vaandel. Hier op Bond Towers zijn we het eerste kantoor in Europa dat is ingericht voor het nieuwe hybride werken, combinatie van thuiswerken met werken op kantoor.  Het energie label van het Bond Towers complex en alle maatregelen die zijn geimplementeerd zoals het zonnepanelen park en de warmtepompen spraken ons erg aan.

 

Gerelateerd nieuws

Workshop meldingen en communicatie

14 april 2022 Lees verder

Nieuw plan winkelcentrum de Biggelaar

31 maart 2022 Lees verder

Nationale vitaliteitsweek bij Bond Health

17 september 2019 Lees verder