Bond Eindhoven
Work, meet & connect

Van vergaderruimtes tot volledig ingericht kantoor, of heerlijk lunchen in het aanwezige restaurant. Bij Bond Eindhoven is het allemaal mogelijk!

Bond Eindhoven Restaurant

Inspirerende omgeving

Bond Eindhoven is een uniek concept voor werken en verblijven op maat in een inspirerende omgeving. Van flexplek tot volledig ingericht kantoor, van het huren van vergaderruimtes tot lunchen in het aanwezige restaurant. 

Bond Eindhoven is strategisch gelegen in de Benelux op enkele minuten rijden van de A2 en op loopafstand van Eindhoven Airport. Uw auto parkeert u op onze royale parkeerplaats met ruim 400 parkeerplekken. Ervaar binnen de Bond-sfeer en laat u verrassen door het lichte gebouw waarin verschillende bedrijven, flexplekken, vergaderzalen, een fitness-ruimte en zelfs een kapper te vinden zijn!

Wat heeft Bond Eindhoven te bieden?

Altijd parkeren

Meer dan 400 parkeerplaatsen

Bij Bond Eindhoven is een royale parkeerplaats inbegrepen: meer dan 400 parkeerplaatsen zijn aanwezig. Er is dus altijd plek om uw auto te parkeren, ook uw elektrische auto kunt u op het terrein opladen.

Altijd verbonden

Gratis Wifi

Sta altijd in verbinding met cliënten en collega's. In het hele pand van Bond Eindhoven kunt u gebruik maken van gratis wifi. Liever behoefte aan een eigen internetverbinding? Uiteraard kan dat ook! Een privéverbinding voor alleen uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Dichtbij vliegveld

1 MIN VAN EINDHOVEN AIRPORT

Bond Eindhoven is strategisch gelegen op slechts twee minuten rijden van de A2 en op loopafstand van Eindhoven Airport. Binnen ervaart u de Bond-sfeer: laat u verrassen door het lichte gebouw met verschillende bedrijven, flexplekken, vergaderzalen, een fitness-ruimte en zelfs een kapper. 

Prettige ontvangst

Receptie in de hal

Een gastvrij en vriendelijke ontvangst is natuurlijk belangrijk. Daarom wordt u bij deze locatie uiteraard van harte welkom geheten bij de receptie in de ruime entreehal van het gebouw. 

Altijd lekker

Eten in het restaurant

Tijdens een drukke werkdag kunt u altijd even tot rust komen in ons ruime restaurant. Daar is het mogelijk om tijdens uw dag te genieten van een heerlijke lunch samen met uw collega's. De ruimtelijke en fraaie inrichting zorgt voor een relaxte sfeer en inspiratie voor de rest van de dag.

Meer foto's

+15
Foto's

Laatste nieuws

Bond Vitaliteitsprogramma: Boost je vitaliteit!

04 september 2023 Lees verder

Interview ontwikkelingen Den Bosch

02 augustus 2023 Lees verder

Special Olympics

18 juli 2023 Lees verder
Bekijk al het nieuws

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs