Nieuwsbericht | 26 maart 2019

Bond Concepts trekt kantoorformule door naar Eindhoven

Recent heeft Breda Vandaag een interessant artikel geplaatst over Bond Concepts en de uitbreidingsplannen naar Eindhoven. Lees hieronder meer over de plannen en het pand.

Uitbreiding Bond Concepts

Het in Breda gestarte Bond Concepts trekt zijn kantorenformule door naar Eindhoven. Hiervoor is een kantoorpand gekocht wat op dit moment bekend is als Epic Business Centre..

Het pand, gelegen aan de Luchthavenweg 81 bij Eindhoven Airport, is zo’n 19.000 vierkante meter groot. Dit is een mooi oppervlakte om ons concept in neer te zetten. De panden kenmerken zich door een gezamenlijke receptie, een restaurant en koffiebar, vergaderzalen, maar bijvoorbeeld ook fitnessmogelijkheden en een ruimte met biljart, tafelvoetbal, airhockey.

 

Bond Concepts is een Belgische investeringsmaatschappij, geleid door de ook in Breda actieve ondernemer Alexander Oet, met meer dan een miljoen vierkante meters kantoor in België en Zwitserland. Sinds vier jaar is het bedrijf in Nederland actief.

Bond Concepts breidt het concept de komende tijd verder uit. 

In Breda heeft Bond meerdere locaties. Een daarvan is Bond Towers aan de Claudius Prinsenlaan. Daarvoor staat een grote renovatie gepland.

Zie hier het gepubliceerde mediabericht over de overname door Alexander Oet 

Gerelateerd nieuws

Verkoop Bond Gardens

22 maart 2022 Lees verder

Incubator: een Bond Concepts vestiging aan de Druivenstraat

18 december 2019 Lees verder

Vernieuwde entree Bond Eindhoven

24 mei 2022 Lees verder