Bond City Center
Work, meet & connect

Werken en vergaderen in hartje Breda met fenomenaal uitzicht op het vernieuwde Centraal Station? Het kan bij Bond City Center!

Bond City Center

Bond City Center

Bond City Center kenmerkt zich door de centrale ligging in Breda en uitstekende bereikbaarheid met het Openbaar Vervoer. 

Bij Bond City Center werkt u vanuit uw eigen high-end kantoor, middenin het bruisende centrum van Breda. Het dakterras en uitzicht op het vernieuwde Centraal Station maken het helemaal af! Ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen in de Benelux, waarbij veel mensen met de trein komen. En met 40 eigen parkeerplaatsen is ook aan bezoekers met de auto gedacht.

Ontdek de sfeer bij Bond City Center

Wat heeft Bond City Center te bieden?

Snel op de weg

op 1 min van het Centraal Station

Op een minuut lopen van het Centraal Station vind je Bond City Center. Ideaal voor een bedrijf waarvan de werknemers vooral met de trein komen.

Altijd verbonden

Gratis Wifi

Sta altijd in verbinding met cliënten en collega's. In het hele pand van Bond City Center kunt u gebruik maken van gratis Wifi. Liever behoefte aan een eigen internetverbinding? Uiteraard kan dat ook! Een privéverbinding voor alleen uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Altijd parkeren

Ruim 40 parkeerplaatsen

Komen uw werknemers of zakelijke relaties liever met de auto? Geen probleem. Bond City Center is voorzien van 40 parkeerplaatsen. 

Dicht bij de stad

3 minuten van Breda centrum

Het kantoor van Bond City Center is slechts drie minuten verwijderd van het bruisende centrum van Breda.

Ruim dakterras

Uitzicht op het bruisende centrum

Lunchen met uitzicht op het bruisende centrum van Breda: het kan op het dakterras van Bond City Center. Een geweldig zicht tijdens uw pauze.

Laatste nieuws

Vernieuwde entree Bond Eindhoven

24 mei 2022 Lees verder

Realisatie schoon drinkwater

16 mei 2022 Lees verder

Vijfjarig bestaan First Crown Beheer

10 mei 2022 Lees verder

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs